Firmware download R7

Firmware R7

Download de onderstaande bestanden FIRMWARE.BIN en EEPROM.BIN en kopieer deze bestanden vervolgens op een lege USB stick.
Deze bestanden kunt u niet openen, maar dient u op te slaan op een lege USB stick.

Firmware versie Juli 2019:  2.0.7

DOWNLOAD>>FIRMWARE.BIN
DOWNLOAD>>EEPROM.BIN

Druk minimaal 4 seconde op de On/Off om de bedieningsmodule aan te zetten, plaats de USB stick in het USB slot aan de achterzijde van de bedieningsmodule.

Vervolgens voert u de volgende procedure uit:

•    Druk op Menu en selecteer met behulp van de pijltjestoetsen: firmware

•    Druk op enter, u krijgt dan de geïnstalleerde firmware versie te zien, vervolgens drukt u nogmaals op enter, u krijgt de melding:

Instelling: Firmware update, Zeker weten?

•    Druk nogmaals op enter om te bevestigen. Het systeem wordt nu geüpdate met nieuwe firmware en start hierna automatisch opnieuw op.

•    Hierna kunt u de USB stick uit het USB slot verwijderen, het systeem is nu voorzien van de nieuwe firmware en gereed voor gebruik.

Waar kan ik zien wat mijn huidige firmware versie is?
Als u de On/Off toets van de bedieningsmodule minimaal 4 seconde indrukt, start deze op en verschijnt de tekst Travelvision, en vervolgens verschijnt de geïnstalleerde firmware versie 2.*.**

Over ons

Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt.

Neem contact op

Ir. Lelystraat 10 - 4251 LS Werkendam - The Netherlands