Aanmelden firmware update service R6 en R7

R6

R7

registreren

Aanmelden Firmware update R6 of R7

Vul hier uw gegevens in zodat wij u op de hoogte kunnen brengen als er een belangrijke firmware update beschikbaar is voor uw Travel Vision R6 of R7.

Voornaam(*)
Uw Voornaam

Achternaam(*)
uw Achternaam

E-mail(*)
ongeldig email adres

De laatste firmware versie is 2.0.6 van November 2018

Travelvision BV hecht veel belang aan uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Over ons privacybeleid

Over ons

Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt.