Over ons

het team Travelvision

Over ons

Travelvision maakt tv kijken onderweg voor iedereen mogelijk

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische schotelantennes voor de binnenvaart en voor de recreatiemarkt. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes!

Geschiedenis
De Travel Vision schotelantennes kwamen in 1989 op de markt. In 1992 opgevolgd door de allereerste analoge automatische satelliet volgantenne, een primeur voor de binnenvaart. In 1996 introduceerde Travel Vision de eerste digitale systemen op de markt; de Travel Vision Marine 2 voor de binnenvaart en de Travel Vision Standaard voor de recreatiemarkt. Door de grote vraag die daarna ontstond vanuit de binnenvaart specialiseerde Travel Vision zich vanaf 2001 in de maritieme sector. Al snel werd de Travel Vision Modi, de eerste dome antenne, op de markt geïntroduceerd en in 2007 volgde de introductie van de Travel Vision Q6.
 • Travel Vision R7

  MET 1 DRUK OP DE KNOP UW FAVORIETE PROGRAMMA'S IN HET BUITENLAND BEKIJKEN!
 • Travel Vision Q7

  TRAVEL VISION Q7, DE MARITIEME SCHOTEL OP DE EUROPESE BINNENVAART.
 • TVA Dakantennes

  TRAVEL VISION TVA: VOLAUTOMATISCHE SCHOTELANTENNES VOOR DAKMONTAGE
 • 1
 • 2
 • 3
Marktleider in de binnenvaart
Inmiddels groeide Travel Vision uit tot marktleider in de Europese binnenvaart met name door de introductie van de Travel Vision schotelantenne met Duo LNB in 2010. Deze unieke en innovatieve oplossing betekende wederom een primeur voor de binnenvaart. Om deze positie te verstevigen werdt in juni 2015 de Q7 DUO geïntroduceerd, een maritieme schotelantenne voorzien van Travel Vision's allernieuwste Dynamic Tracking Technology. Deze schotel biedt tot maar liefst 25% signaalopbrengst en is hierdoor uitermate geschikt voor ontvangst van HD zenders.

Recreatiemarkt
In 2012 keert Travel Vision terug op de recreatiemarkt met de introductie van de Travel Vision R6 schotelantenne. Een volautomatische schotelantenne op statief speciaal geschikt voor de kampeerder met camper of caravan. Begin 2015 breidde Travel Vision haar recreatielijn uit met de TVA schotelantennes, geschikt voor montage op het dak van camper en caravan. Ook werd de Travel Vision SmartFind geïntroduceerd, een handmatig uit te richten schotelantenne voor de recreatiemarkt.

Nieuwste ontwikkeling
In januari 2017 voegt Travelvision de lijn LED TV's met ingebouwde satellietreceiver en DVD speler toe aan het assortiment. Ook werd de Travel Vision G6 schotelantenne geïntroduceerd, een automatisch volgende schotel geschikt voor jachten en zeegaande schepen. In 2018 wordt de Travel Vision R7 op de markt gebracht, een doorontwikkeling van de zeer succesvolle R6 schotel.

Zowel in de binnenvaart als in de recreatie markt is Travelvision uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van satellietontvangst.
Over ons

Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt. 

lees meer

Neem contact op

Ir. Lelystraat 10 - 4251 LS Werkendam - The Netherlands

+31 183 505570

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Privacy Verklaring