Nieuws

Travel Vision

Introductie Travel Vision R7

In januari 2018 toonde Travelvision de R7 op de Caravana te Leeuwarden. De R7 is de opvolger van de zeer succesvolle R6, de allereerste volautomatische schotel op statief.

De Travel Vision R7 is voorzien van een oplaadbare lithium accu welke is ingebouwd in de afneembare anti-diefstal bedieningsmodule. Hierdoor is de R7 nog gemakkelijker in gebruik dan zijn voorganger!

De R7 is vanaf maart 2018 leverbaar via alle Travel Vision dealers.


Travel Vision R6 testresultaten

De Travel Vision R6 is uitgebreid getest door het toonaangevende Nederlandse magazine Totaal TV en als "zeer goed"gekwalificeerd! enkele quotes uit de test:

"Het installeren is kinderspel"

"Over de werking van de Travel Vision hebben we alleen maar lof"

"Wie er tijdens de vakantie op uit trekt met camper of caravan heeft aan deze schotel de perfecte vakantiehulp voor het kijken naar satelliet televisie"

In juni 2013 is de Travel Vision R6 door het gerenommeerde Duitse magazine Reisemobil International uitgebreid getest. Ook in deze test bewijst de Travel Vision R6 zijn kwaliteit en heeft de kwalificatie "sehr gut" gekregen!

In een vergelijkende test met in totaal 6 systemen was de Travel Vision R6 onverslaanbaar in de categoriën ontvangstkwaliteit en het snel vinden van de satelliet. De R6 kreeg als opmerking van de jury: " Een hoogwaardig systeem met een excellente ontvangstkwaliteit."


Video Agentschap NL

Over ons

Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt. 

lees meer

Neem contact op

Ir. Lelystraat 10 - 4251 LS Werkendam - The Netherlands

+31 183 505570

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Privacy Verklaring