Firmware download R6

Firmware R6

Download alle 3 onderstaande bestanden FIRMWARE.BIN ,EEPROM.BIN en TUNER.BIN
en kopieer deze drie bestanden vervolgens op een lege USB stick.
Deze bestanden kunt u niet openen, maar dient u op te slaan op een lege USB stick.

Firmware versie Februari 2017: 1.0.28

Voor overdracht van de firmware dient de bedieningsmodule geplaatst te zijn in een volledig aangesloten systeem

Nadat u de Travel Vision R6 heeft aangesloten en de bedieningsmodule in het systeem heeft geplaatst, plaatst u de USB stick in het USB slot aan de onderzijde van de bedieningsmodule.

Vervolgens voert u de volgende procedure uit:

• Druk op Menu en selecteer met behulp van de pijltjestoetsen: firmware

• Druk op enter, u krijgt dan de geïnstalleerde firmware versie te zien, vervolgens drukt u nogmaals op enter, u krijgt de melding:

Instelling: Firmware update, Zeker weten?

• Druk nogmaals op enter om te bevestigen. Het systeem wordt nu geüpdate met nieuwe firmware en start hierna automatisch opnieuw op.

• Hierna kunt u de USB stick uit het USB slot verwijderen, het systeem is nu voorzien van de nieuwe firmware en gereed voor gebruik.

Waar kan ik zien wat mijn huidige firmware versie is?
Als u de bedieningsmodule in het systeem plaatst (in een volledig aangesloten systeem), start deze op en verschijnt de tekst Travelvision, en vervolgens verschijnt de geïnstalleerde firmware versie 1.*.**

Over ons

Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt.