Aanmelden firmware update service R6

registreren

Aanmelden Firmware update R6

Vul hier uw gegevens in zodat wij u op de hoogte kunnen brengen als er een belangrijke firmware update beschikbaar is voor uw Travel Vision R6.

Voornaam(*)
Uw Voornaam

Achternaam(*)
uw Achternaam

E-mail(*)
ongeldig email adres

De laatste firmware versie is 1.0.29 van 18 Augustus 2017

Over ons

Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt.